Info op kantoor

Delen

Ref: Nieuwbouw Huize Art Deco

Huize Art Deco : De ideale match tussen duurzaamheid en architectuur.

NIEUW :
HUIZE ART DECO BESTAAT UIT 3 PENTHOUSES, 21 APPARTEMENTEN EN EEN RUIM HANDELSPAND.
HET PROJECT WORDT GEBOUWD AAN DE STRENGSTE ISOLATTIE- EN ENERGIENORMEN.

WAT MAAKT HUIZE ART DECO?
- We maken voor Huize Art Deco graag een statement met een negatief energiepeil.
Dit bereiken we o.a. door: vloerverwarming en vloerkoeling, zonnepanelen, dieptebronnen, ventilatiesysteem type D, aluminium raamprofielen met 3-dubbele beglazing etc. ( 5 jaar... Vrijstelling 100% onroerende voorheffing)

- Er wordt een luxueuze afwerking doorgevoerd

- De wooneenheden tellen 2 tot 3 slaapkamers georiënteerd aan de rustige achterzijde van het gebouw
- De terrassen hebben een zonnige oriëntatie. Sommige glaspartijen zijn voorzien van screens als zonnewering.

- Het dak  van het handelspand zal fungeren als een prachtige gemeenschappelijke daktuin

- De ondergrondse garage heeft naast de privatieve bergingen ook een ruime gemeenschappelijke fietsenstalling & afvalberging

*6% BTW- tarief is mogelijk (indien voldaan aan de voorwaarden)

Huize Art Deco, een nieuwbouwproject als architecturale ode aan het 'Deko' gebouw dat gedurende bijna een eeuw het Molse kruispunt Rozenberg - Molenhoekstraat - Voogdijstraat - Kloosterstraat sierde. 'Den Deko' is nog steeds een vast begrip bij tal van Mollenaren. Het gebouw met de typerende gele stenen in art-decostijl naderde de 100 jaar. Deze symbolische 100 jaar maakt het nog gepaster om een architecturaal eerbetoon te brengen aan het originele pand.
Het is bovendien voor zaakvoerder Marc fijn om een project te kunnen optrekken in dezelfde bouwstijl als zijn grootvader zaliger. Deze zorgde vorige eeuw met zijn bouwbedrijf ‘De klopper’ o.a. voor het optrekken van het pand waar dezer dagen kledingzaak Checkpoint in te vinden is.
Naast het esthetische, is NV Netebeemden 's stokpaardje sinds jaar en dag -de hoge mate van innovatief & duurzaam bouwen- ook hier weer sterk vertegenwoordigd. Huize Art Deco wordt verwarmd met dieptebronnen die het warme water meer dan honderd meter diep uit de grond halen. Er komen zonnepanelen op het dak en in het volledige gebouw wordt driedubbele beglazing geplaatst. We bouwen met andere woorden anno 2022 al naar de normen die pas in de toekomst opgelegd zullen worden.

Interesse?
Maak vandaag nog een afspraak op kantoor om plannen en lastenboek te bekijken.